Мравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени гости в нашите

...
Мравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени гости в нашите
Коментари Харесай

За борба с мравки, бълхи и хлебарки: 12 начина да ги разкарате завинаги от дома си

Мравки, бълхи и хлебарки са най-честите неканени посетители в нашите домове и жилища. Разбира се, всички знаем за заплахите, които носят тези противни инсекти.
Днес, ще ви представим 12 чудесни метода, с които ще можете да се отървете от тези вредители един път вечно!
1) Използвайте препарати за миене на съдове против бълхи. Най-добре е да приложите натуралните формули и да тествате първо върху не огромен сектор.
От друга страна, можете да си извършите клопки за бълхи, като сложите препарата за миене на съдове в плитка купа или паница.
2) Почистване и прахосмукачка в деяние – това е всичко! Специалистите изясняват, че с цел да се отървете от бълхите, вие би трябвало да се отървате и от техните яйца и ларви.

Ако имате домашни любимци, казусът с бълхите няма да бъде решен, до момента в който не им купите ново легло и спално долни дрехи.
3) Поръсете килима със сол. Солта дихидратира и убива бълхите, живеещи в килима. Трябва да употребявате ситна сол и да я оставите 1-2 дни.
4) Направете си естествен спрей. В състава на този вълшебен спрей могат да бъдат включени естествени артикули като масло от розмарин и цитронела.
5) Ограничете мравките с помоща на подръчни средства. Ако видите мястото, от което изпълзяват мравките, обработете го с вазелин.
6) Стръв или капан за мравки! Много експерти оферират да си извършите домашна стръв посредством разбъркване на една част боракс и три елементи пудра захар. Захарта притегля мравките, а бораксът ги отравя!

7) Намерете гнездото на мравките. Бъдете деликатни: някои мравки са нападателни и хапят мъчително! Изсипете вряла вода върху гнездото, тъй че водата да се популяризира по целия тунел.
8) Уморете хлебарките. Хлебарките не могат да живеят повече от една седмица без вода, по тази причина се уверете, че нямате течове в къщата си.
9) Спрете хлебарките. Както в тази ситуация с мравките, има естествени субстанции и миризми, които хлебарките не могат да понасят. Те включват дафинов лист, ментово масло, кедрово дърво, краставица и лимон.

10) Използвайте стръв. Има доста типове примамки в магазините, само че вие можете да извършите своя лична. Разбъркайте борна киселина, брашно и захар.
11) Пригответе си собствен личен спрей! Как? Със сапун и вода. Напръсквайки със сместа върху плота, се образува пласт, който дейно лишава насекомите от О2!
12) Направете си капан за хлебарки! Хлебарките се нуждаят от вода, тъй че ще отидат на всички места, с цел да я получат. Частично напълнете буркан с вода и го поставете на място, където постоянно виждате тези твари. Те ще се изкачат в съда, само че няма да могат да излязат!
Надяваме се, че тези препоръки ще ви оказват помощ! Ако сте харесали публикацията, не забравяйте да я споделите с приятелите си!
Инфо: otbaba

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР