Motorola Edge 50 Pro разчита на мощен процесор Snapdragon 7

...
Motorola Edge 50 Pro разчита на мощен процесор Snapdragon 7
Коментари Харесай

Motorola Edge 50 Pro в комплект с камера за видеонаблюдение от A1


Motorola Edge 50 Pro разчита на мощен процесор Snapdragon 7 Gen 3 и екран Super HD
(снимка: А1 България)

Новият смарт телефон Motorola Edge 50 Pro към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа на А1 и онлайн в електронния магазин на A1.bg. Моделът се предлага на специфични цени, в комплект с камера за видеонаблюдение AQARA Home Camera E1. Устройството може да се купи с двугодишен проект Unlimited Ultra против 629,99 лв. в брой или на лизинг против 30,50 лв. на месец.

разполага с мощен процесор Snapdragon 7 Gen 3 и екран Super HD (1220p). Благодарение на бързата периодичност на освежаване от 144 Hz, превключването сред другите игри и приложения е гладко и безпроблемно. Смартфонът е екипиран с тройна задна камера (50MP + 13MP + 10MP) и 50-мегапикселова селфи камера.

Моделът е направен от естествени материали и с комфортни за улавяне в ръка извивки, има хубав дизайн на задния панел от веган кожа, който се предлага в няколко цвята – „ Черна хубост ”, „ Луксозно лилаво ” и „ Лунна перла ”. Със своя екран с извити краища без рамка, моделът основава комфортно и естествено чувство при улавяне в ръка.

Заснемането на движещи се обекти е елементарно с Motorola Edge 50 Pro. Благодарение на адаптивната стабилизация и Photo Enhancement Engine, качеството на фрагментите остава високо. С помощта на изкуствен интелект устройството разпознава придвижванията по време на снимане и контролира равнището за най-благоприятен резултат.

Освен това моделът разполага с по-големи пиксели за положителни фотоси и през нощта, а новият режим на дълга експозиция разрешава снимане на обекти като водопади и светлинни пътеки без потребността от професионална камера.

Новата Motorola Edge 50 Pro идва в комплект с домашна камера за видеонаблюдение Aqara Camera E1 онлайн или в магазините на А1
(снимка: А1 България)

С най-бързото TurboPower зареждане до момента, притежателите на този смарт телефон могат да получат сила за деня след единствено 4 минути зареждане при 125 W. Мощната батерия от 4500 mAh обезпечава до 40 часа заряд, а моделът идва и с опция за бързо безжично зареждане TurboPower 50W.

При закупуване на от А1 клиентите ще получат смарт камера AQARA Home camera E1 за интелигентно ръководство и сигурност в дома. Тя работи със постоянна Wi-Fi 6 връзка и разполага с power-off памет за възобновяване при непредвидени обстановки като прекъсване на тока.

Камерата има опция за 360-градусово следене и снима всеки миг с висока 2K резолюция. Режимът за нощно виждане и двустранното аудио също са част от портфолиото с функционалности на тази смарт джаджа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР