Москва. Президентската администрация на Русия представи черешов пай на екипажа

...
Москва. Президентската администрация на Русия представи черешов пай на екипажа
Коментари Харесай

ТАСС: От кабинета на руския президент подариха черешов пай на пилотите на президентския самолет, приземили машината при гъста мъгла в Бишкек

Москва. Президентската администрация на Русия показа черешов къс на екипажа на специфичния летателен отряд „ Россия “, който приземи самолета на президента на Руската федерация Владимир Путин в Бишкек на 28 ноември в условия на мощна мъгла. Това заяви прессекретарят на администрацията на президента на Руската федерация Елена Крилова на страницата си в обществената мрежа „ Инстаграм “, представена от TACC .

„ Имаме традиция - всеки, който избавя животи, майсторски прави работата си и просто като специфични благодарности, като другарски жест, получава подарък от ръцете на готвачите от президентската канцелария –в случая черешов къс от кремълския сладкарски готвач ", - споделя Крилова

Според нея те решили да дадат подобен подарък на екипажа, „ тъй като при сложни метеорологични условия, когато други самолети се отхвърлиха и кацнаха на различното летище, момчетата от „ Россия “ приземиха ръб номер 1. “ " Донесохме им и вишнев къс ", сподели тя.

Крилова обърна внимание на обстоятелството, че случилото се с президентския аероплан „ от страни наподобява напълно нормално “ и това е заслугата и същинското умеене на екипажа.

По-рано телевизионният канал Life заяви, че самолетът на Путин, който е летял за Бишкек, с цел да взе участие в срещата на върха на ОДКБ на 28 ноември, е трябвало да бъде партерен в мощна мъгла. В същото време, заради сложни метеорологични условия, самолетът на министъра на защитата Сергей Шойгу не можа да кацне в столицата на Киргизстан. Самолетът на ръководителя на Министерството на защитата кацна на различното летище в Алма-Ата (Казахстан). Разстоянието сред двата града по автомагистралата надвишава 200 км, все пак ръководителят на съветското министерство на защитата съумя да дойде в точния момент за форума.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР