Монделез Интернешънъл, производител на познати по целия свят марки като

...
Монделез Интернешънъл, производител на познати по целия свят марки като
Коментари Харесай

Компания търси дегустатор на шоколад срещу заплащане

" Монделез Интернешънъл ”, производител на познати по целия свят марки като „ Милка ”, „ Кедбъри ” и „ Орео ” търси четирима души за своя екип дегустатори, оповестява bTV. Ако опцията да пробвате най-новите шоколади и сладки лакомства месеци преди целия останал свят ви се коства примамлива, то още по-хубавото е, че приказваме за работа на ненапълно работно време и заплата от 10,75 паунда на час (под междинното за Острова, само че ще е безочливост да желаете повече за до 8 часа дневно ястие на шоколад, нали?).

Като всяка публикация за работа, и тук има основни пълномощия, предстоящи от работодателя – да обичате сладко (изненадваме ви с това, уверени сме), да можете да описвате съгласно строго избрана процедура усета на продукта, да обичате да пробвате нови неща и да показвате професионално държание (а след толкоз доста шоколад това е мъчно, както добре знаем).

В хода на подбора ще има и „ изпит ” за претендентите да покажат качествата си да разграничават тънките нюанси във усетите.

Позицията е в Обединеното кралство, само че евентуално конкуренцията ще е зверска. През предходната година сходна публикация притегли 6000 претенденти, в това число от не тъкмо близко разположените до Англия Съединени американски щати и Австралия.

До 8 март имате късмет да се пробвате и вие.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР