Може целият свят все още упорито да се тормози по

...
Може целият свят все още упорито да се тормози по
Коментари Харесай

Metal Gear Solid V ви разкрива уникална сцена, ако елиминирате всички атомни оръжия в играта

Може целият свят към момента настойчиво да се тормози по въпроса, само че в Metal Gear Solid V: The Phantom Pain към този момент можете да празнувате обезвреждането на всяко атомно оръжие в играта. Или нещо такова…
Това достижение е отдадено на почитателите, които се пробват да унищожат всички такива оръжия в мултиплеър режима “ Forward Operating Base “. Крайната сцена обаче моли към всички да се замислят какво значи атомната опасност в действителността, представяйки същински данни и обстоятелства.

Ядрените бомби са в действителност съвсем незначителна част от FOB режима, като те лимитират посетителите във вашия клуб и покачват статистиките на вашата база. Когато противниковият тим нахлуе, той може да ги обезвреди. От друга страна можете да играете Metal Gear Solid V без даже и да сте ги забелязали, само че световното неутрализиране на фиктивни бомби в един миг се трансформира във фикс концепция на геймърите, очакващи, че най-после ще има някакво заплащане.

Наскоро обаче се разбра, се достижението и финалната сцена се доближават без броячът да е блъснал нула, т.е. без всички оръжия да бъдат обезвредени. Това доста изнерви почитателите, съгласно които това е съзнателно деяние на студиото и Konami, които в този момент желаят да разпространяват упования спин-оф Metal Gear Survive. Издателят разяснява: ”



Все още проверяваме случая, само че удостоверяваме, че събитието се задейства преди броят на бомбите да е стигнал 0. Искаме да се простим за неудобството и ви уверяваме, че ще вземем ограничения в бъдеще“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР