Може ли бирата да стане символ на Чипровци? Чипровските килими

...
Може ли бирата да стане символ на Чипровци? Чипровските килими
Коментари Харесай

Може ли бирата да стане символ на Чипровци?

Може ли бирата да стане знак на Чипровци? Чипровските килими са знак на града. Всички свързват името на града с обичайните килими и килимарството.

В последните четири години обаче известност стартира да придобива едни нов поминък и да се трансформира в знак на градчето. Може би наподобява чудновато, само че става въпрос за бира.

За битките на един бизнесмен споделя в “Нашият ден “ на БНР производителят на родената в Чипровци занаятчийска бира. Той е на одеве навършени 21 години и е основател на първата занаятчийска пивоварна в Чипровци.

“Ако би трябвало да се показва, аз съм едно момче от дребното градче с огромно сърце “, майтапи се той в ефира на предаването.

“Бирата е моята пристрастеност, а обичайното за града ни килимарство е по-скоро за дамите. Не съм се отказал и от килимите и считам, че с развиването на моментната ми активност, произвеждане на бира, в бъдеще ще мога да подкрепя и развиването на килимите “, споделя още той и споделя още, че неговата пивоварна е единствена по рода си в цяла

Цветомир показва също и трите качества, нужни за сполучливия бизнесмен – неизменност, не се отхвърлям елементарно. Второто нещо е, че самичък диря опциите, не очаквам те да да ме намерят, а третото е умеенето непрекъснато да се самообучавам.

Срещал е и редица провокации, като показва, че най-трудното от нещата, свързани с производството на бира, е било самото лицензиране на пивоварната.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР