Могат ли комедианти да чупят ребра от смях – на

...
Могат ли комедианти да чупят ребра от смях – на
Коментари Харесай

Комедианти „чупят ребра” от смях в Plovdiv Event Center

Могат ли комедианти да чупят ребра от смях – на този въпрос ще дадат отговор хитовите Филип, Флаш, Владо Недков, Надя Брайт и Диана, които гостуват с неповторимото си Inside Joke шоу в Plovdiv Event Center на 25 ноември от 21 ч. Екипът дава обещание жесток Stand-up с краен комизъм и смешки, за които няма граници.   
Прочетете още
„ В довечера без табута ще се смеем на тематики които на никое място другаде няма да чуем, от комедианти които знаят по какъв начин да чупят ребра ”, дават отговор на въпроса за силата на смеха артистите. 

Шоуто е единствено за лица над 18 години със здрави нерви. Събитието съдържа жесток комизъм несъответствуващ за чуствителни лица. 

Кои са героите на вечерта в Plovdiv Event Center? 

Наричат Надя Брайт дамата с котка на българския стендъп. Макар да гледа на живота откъм смешната му страна и да се майтапи със слабостите си, тя има и друго лице – на сполучлив психолог и публицист. Първата ѝ книга „ Миша ”, която излезе на книжния пазар през 2021 година, визира тематиката за домашното принуждение.   

Диана е stand-up деец още от времето, когато open mic-a е месечно събитие, за платено шоу никой даже не мечтае, а цялата сцена се движи на мускули и хъс. През 2016г. тя сграбчва опцията да стане част от Inside Joke Stand Up Comedy и намира своето стендъп семейство, с което е на сцена и до момента. Историите ѝ за 90-те, БДЖ, таксиджиите поети и дейтингът са разсмиват хиляди хора от София до Варна. 

Владо Недков се опитва със stand-up в деня на шегата през 2019 година Тогава за пръв път се качва на сцената в тъмен софийски бар. От тогава може да го видите на огромни подиуми в София и страната. Теми в сетовете му са 90-те години, несгодите му с дамите и животът в дребния недодялан град, в който е израстнал. Негова запазена марка са игрите на думи, само че постоянно печели публиката и със самоиронията си.  

Филип е къдрав и е почитател на черния комизъм, обича да възстановява особеното и срамното и да изпипва шегите си до съвършенство. Занимава се със стендъп комедия от 2016 година и може би сте го виждали в YouTube, Instagram, TikTok или на улицата. Филип е къдрав. 

Флаш е стенд ъп комедиант с над 8 години опит. За първи път стъпва на сцена преди 19 години като танцьор. От тогава насам се занимава интензивно с брейк танци, като има десетки достижения из цялата страна. Флаш е създател на 2 книги - Драмедия § Смисъла на живота... ненапълно, както и на два авторски стендъп комеди спешъла: " Дъ смисъл " и " Всички го вършат ". Характерният му жанр и отличителното възприятие на за комизъм го отреждат в графата на комици, които би трябвало да видите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР