Моделката нагло позира за селфи от колата си с луксозно

...
Моделката нагло позира за селфи от колата си с луксозно
Коментари Харесай

Вижте ми новата одрана лисица, изцепи се тази миска

Моделката безочливо театралничи за селфи от колата си с първокласно скъпо палто от естествена кожа

Броени дни след абсурда, който Мис България провокира с палтата си от одрани лисици, Венцислава Тафкова се похвали с следващата си чисто нова облага. Моделката безочливо театралничи за селфи от колата си с първокласно скъпо палто от естествена кожа, написа Show.bg.

По всичко проличава, че миската преднамерено се е снимала с дрехата, с цел да вбеси още повече екозащитниците, показвайки по какъв начин сбирката й от одрани лисици се усилва.

„ Всички видяхме какви палта имаш в дрешника, стой да ни ги снимаш. Вместо да парадираш с нови и нови трупове по себе си, може да дадеш образец, защитавайки животните “, гневят се екоактивисти в мрежата.

Скандалът сред Тафкова и природозащитниците ескалира още преди две години, когато миската се похвали с ново палто от лисица. Редица известни персони се застъпиха за идеята „ Да създадем фермите за животни история “ и приканиха известните лица да дадат добър образец, обличайки екокожи.

„ Ако най-големият ми грях е, че съм облякла палто от лисица, дано по този начин да бъде! Същите тези известни персони доскоро бяха облечени от глава до пети с палта от зайци и норки, а вкъщи си бършат краката в естествени кожи. Аз в никакъв случай не съм била двуличник и стоя зад думите и постъпките си – нося палта от лисици, тъй като мога да си го разреша по този начин, както в дрешника си имам и шушлякови якета, и екокожи. Това, което няма да видите в дрешника ми в никакъв случай, е маската на лицемерието “, яростно отвърна тогава Тафкова.

Явно с цел да покаже, че стои зад думите си, миската още веднъж се снима с одрана лисица, само че шушляк по този начин и не видяхме “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР