Мобилен полицейски екип ще проведе срещи с жители на селища

...
Мобилен полицейски екип ще проведе срещи с жители на селища
Коментари Харесай

Опазване на обществен ред: Полицейски екип ще се срещне с жители на Община Долна Митрополия

Мобилен полицейски екип ще организира срещи с поданици на селища в община Долна Митрополия през този месец, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР) в Плевен.

Целта на срещите с жители е да се усъвършенства активността по запазване на публичния ред и осъществяване на мероприятията, заложени в проекта на ОД на Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на битовата престъпност на територията на региона. 

В мобилния екип са включени по един представител от бранш " Охранителна полиция ", " Криминална полиция ", " Пътна полиция " и " Икономическа полиция “, както и чиновници от районните служби " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Срещите ще се състоят по график. Те ще стартират от 15 юли, петък, когато униформените ще посетят общинския център Долна Митрополия, селата Горна Митрополия, Славовица и Победа, както и град Тръстеник.

На 22 юли мобилният екип ще е на посещаване в селата Биволаре, Божурица, Рибен, Комарево и Подем. Жителите на селата Ореховица, Брегаре, Ставерци, Крушовене и Байкал ще бъдат посетени от униформените чиновници на 29 юли.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР