Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата", излъчен през 2019

...
Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата", излъчен през 2019
Коментари Харесай

Шампионът по културизъм от Фермата стана жена - slava.bg

Мнозина ще запомнят петия сезон на "Фермата ", излъчен през 2019 година, с присъединяване на балканския първенец по културизъм Тихомир Рангелов, който накара всички да приказват за него, признавайки в ефир, че е педераст и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов, прочут още като Стамбини, с който живеят на фамилни начала.

Тогава значително от феновете пред дребния екран бяха озадачени от неговото признание, защото мускулестата му физика и мъжественото му лъчение надалеч не се вписваха в общоприетите разбирания за представителите на половата му ориентировка.

По всичко проличава обаче, че той към момента напълно не е завършил с изненадите, защото неотдавна към този момент е... жена. Неотдавна Тихомир персонално разгласи, че е транс, показвайки преобразяването си в обществените мрежи, където заличи името, обещано му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова. От известно време насам той качва в сметките си фотоси, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е изцяло неразпознаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил забележителна част от тежестта си, а също така е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е сложил два пиърсинга - над дясната вежда и до лявото око.

"До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, занапред предстоят огромните промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, филтриране и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че доста дълги години отлагах това... и в този момент последвам сърцето си същински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста сложен и дълъг път. Определено нуждая се от това в този момент ", написа той, говорейки за себе си в женски жанр, към колаж от две свои фотоси, показващи го преди и в този момент.

В една от изявленията си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 кг, само че по този начин се усеща по-щастлив от всеки път. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той показа втори колаж, като на една от
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР