Множество медии съобщават, че местната полиция и служителите на Граничен

...
Множество медии съобщават, че местната полиция и служителите на Граничен
Коментари Харесай

Breitbart: Потьомкинови села: Махат бездомници от Ел Пасо преди визита на Байдън

Множество медии оповестяват, че локалната полиция и чиновниците на Граничен патрул са почнали старания през последната седмица да отстранят и арестуват мигрантите от улиците на Ел Пасо преди визитата на президента Джо Байдън на границата сред Тексас и Мексико. Акцията наподобява е опит за основаване на Потьомкинско село, което рисува доста по-различна картина на филантропичната рецесия в Ел Пасо отпреди две седмици.

Агентите на граничния патрул в бранша на Ел Пасо и локалните служители на реда започнаха да арестуват мигранти, спящи по улиците на града в деня преди първото посещаване на президента Джо Байдън на границата сред Тексас и Мексико, заяви NBC News.



Gabe Gutierrez

@gabegutierrez

Follow

Latest from ⁦@JuliaEAinsley⁩ & ⁦@DidiMartinez5⁩: Video shows border agents, police arresting migrants sleeping outside church shelter in El Paso ahead of President Biden`s visit



Mark R. Levin

@marklevinshow

Follow

This is what dictatorships do



Снимки от Daily Mail, оповестени в Туитър от Марк Левин, демонстрират сцените преди и след ареста на мигрантите

Защитници на имиграцията се оплакват, че арестуването на мигранти отвън църкви и приюти може да наруши политиките на Министерството на вътрешната сигурност, заяви NBC.



Greg Abbott

@GregAbbott_TX

Follow

El Paso rushes to remove illegal immigrants and migrant camps that are crowding downtown before Biden arrives. Predictable. Biden does not want America to see the chaos that he has caused on the border. This is just a photo op and a game of pretend.



" Ел Пасо бърза да отстрани незаконните имигранти и мигрантските лагери, които са препълнени в центъра, преди Байдън да дойде.

Предсказуемо.

Байдън не желае Америка да види хаоса, който той провокира на границата.

Това е просто фотография и игра на превземки. " - написа губернаторът на Тексас Грег Абът.

Служители на граничния патрул потвърдиха ареста на мигранти в Ел Пасо, които са пресекли границата и в началото не са се предали на сътрудници.

„ В отговор на мигрантите, избягващи задържането в региона на Ел Пасо, граничният патрул на Съединените щати усили броя на сътрудниците, патрулиращи в региона “, сподели представител на бранша на Ел Пасо пред NBC.

Говорителят сподели, че дейностите са част от „ многослоен метод, който включва наблюдаване на самата граница, околните региони и квартали и осъществяване на контролно-пропускателни пунктове “.

El Paso Matters написа: „ Звуците от тълпи от хора, които приказват, плачат, смеят се и се молят по улиците на центъра на Ел Пасо, бяха заглушени през нощта в сряда, когато сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати пометеха огромни тълпи от мигранти покрай автобусния терминал Greyhound. “

„ До четвъртък сутринта всичко, което остана, бяха тротоари, облицовани с купчини одеяла, облекла и играчки – които бяха изхвърлени от градските екипи, които бързо пометоха и почистиха региона “, продължава репортажът.

Една жена описа пред локалните вести за страха, който видяла в очите на хората, до момента в който полицията арестувала бездомните мигранти, лагерували по улиците.

Агенцията наподобява също по този начин е засилила извеждането на мигранти според дял 42 преди визитата на президента в неделя.

ВИДЕО: https://twitter.com/LuisKuryaki/status/1611810200088121345?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1611810200088121345%7Ctwgr%5E42fad130b6ced092765be55cf21c8a5343b7cbfa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fborder%2F2023%2F01%2F08%2Fpotemkin-village-officials-clear-homeless-migrants-from-el-paso-streets-ahead-of-biden-visit%2F

Репортер на Washington Examiner разгласява в Туитър видео, показващо сцените по улиците на Ел Пасо, съгласно които Байдън няма да види по време на визитата си.

ВИДЕО: https://twitter.com/Anna_Giaritelli/status/1611390383430287361?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1611390383430287361%7Ctwgr%5E42fad130b6ced092765be55cf21c8a5343b7cbfa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fborder%2F2023%2F01%2F08%2Fpotemkin-village-officials-clear-homeless-migrants-from-el-paso-streets-ahead-of-biden-visit%2F

Breitbart Texas заяви в неделя сутринта лист с други неща, които президентът Байдън няма да види по време на визитата си в Ел Пасо.

По време на конференция в Белия дом в края на предходната седмица, представителят на Байдън Джон Кърби избегна въпрос от кореспондент, питащ дали президентът ще види „ дезинфекцирана версия на Ел Пасо “.

ВИДЕО: https://twitter.com/RNCResearch/status/1611426932192837633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1611426932192837633%7Ctwgr%5E42fad130b6ced092765be55cf21c8a5343b7cbfa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fborder%2F2023%2F01%2F08%2Fpotemkin-village-officials-clear-homeless-migrants-from-el-paso-streets-ahead-of-biden-visit%2F

Друг консуматор на Twitter упрекна кмета на Ел Пасо Оскар Лийзър за разчистването на мигрантските лагери преди визитата на президента.

Репортажът на NBC заключава:

" През октомври 2021 година министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас изпрати меморандум до ръководителите на всички организации на DHS/Министерството на вътрешната сигурност, в който частично им припомня, че места като молитвени домове и правосъдни здания са места, където не би трябвало да бъдат задържани имигранти без документи. "

Той означи, че зоните наоколо до тези безвредни места също могат да се смятат за предпазени.

„ Трябва да вземем поради обстоятелството, че наложително деяние, подхванато покрай – и не безусловно в – предпазената зона, може да има същото ограничаващо влияние върху достъпа на индивида до самата предпазена зона “, сподели Майоркас в бележката.

„ Ако това в действителност е по този начин, тогава, доколкото е допустимо, не би трябвало да подхващаме насилствени дейности наоколо до предпазената зона ", добави министърът.

Не е известно какво ще види президентът Байдън, когато посети границата в Ел Пасо в неделя. Белият дом не разкрива авансово с кого ще се срещне президентът и какво възнамерява да посети по време на граничното пътешестване.

New York Times съобщи, че визитата на Байдън в Ел Пасо „ несъмнено ще бъде неловко. Губернаторът Абът, чиито дейности помогнаха за закъснение на мигрантската рецесия в Ел Пасо, не е оповестил никакви проекти за среща с президента.

Ясно е, че визитите на президента Байдън в Ел Пасо на 8 януари са доста по-различни от Ел Пасо единствено преди две седмици.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР