Много се вълнувам, получава се нещо много добро и го

...
Много се вълнувам, получава се нещо много добро и го
Коментари Харесай

Камено отбелязва своя празник с богата програма, градът кипи от оживление

Много се вълнувам, получава се нещо доста положително и го виждам от лицата нахората, сподели кметът Жельо Вардунски

Камено отбелязва своя градски празник с богата стратегия, доста въодушевление и събития за дребни и огромни.

Кметът Жельо Вардунски, регионалният шеф проф. Мария Нейкова, претендентите за народни представители Галя Желязкова, Андрей Рунчев и Тодор Байчев, общински съветници и стотици поданици и посетители на града участваха на тържествената литургия в църквата " Св. Георги Победоносец ", след което се хванаха на хорото на градския площад. Сред множеството бе и най-големият донор в историята на община Камено Руси Куртлаков, " Личност на годината 2021 " в класацията на Флагман.бг. Когато настроението на площада бе към този момент приповдигнато на площада, дойдоха и новият регионален водач на Движение за права и свободи Мехмед Хамид, съпроводен от депутата с няколко мандата зад тила си Севим Али и кметът на село Трояново Димитър Николов. Тримата блестяха в костюми, евентуално подготвени за регистрацията на листата в 15,30 часа в РИК-Бургас. 

" Много се вълнувам, получава се нещо доста положително и го виждам от лицата нахората. Имаме прекрасен храм " Свети Георги " и на Камено приляга да чества през днешния ден. Винаги съм работел за обединяване на хората.и да се виждаме по хубави мотиви. Дано Господ и Свети Георги да са над нас и да ни пазят. Искам негативната сила да се почисти и да сме обединени и усмихнати ", пожела кметът на Камено Жельо Вардунски.

Музикален концерт, танцови осъществявания, анимация, сочни чевермета и базар с локални артикули способстваха за положителното въодушевление на централния площад.

В младежката конкуренция с колела е включиха близо 70 деца в три възрастови групи. 



На огромната сцена от 10:20 часа се качиха и младите гении на Камено – Детска школа по латиноамерикански „ Dance N beat ”.

Кулминацията тази година в музикално-развлекателната стратегия на града е оркестър „ Канарите “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР