Много рано сутринта в последния ден на поста на Доналд

...
Много рано сутринта в последния ден на поста на Доналд
Коментари Харесай

Помилването на лихвар от Тръмп дерайлира федерално разследване: Доклад

Много рано сутринта в последния ден на поста на Доналд Тръмп, президентът разгласи, че помилва Джонатан Браун, лихвар, който беше наказан за ръководство на голям кръг от марихуана. Браун, който по това време излежаваше 10-годишна присъда, беше опрощение дружно със 142 други, в това число рапърите Лил Уейн и Кодак Блек.

Ходът на Тръмп подкопа траялото години федерално следствие, обявено в неделя. Вестникът също по този начин разкри връзки сред Браун и фамилията на зетя на Тръмп, Джаред Къшнър.

Федералните прокурори бяха в разгара на договаряния, надявайки се да обезпечат съдействието на Браун в следствието на Министерството на правораздаването на хищни кредитори в промишлеността за комерсиално заплащане в брой, когато Тръмп разгласи своето опрощение. Разследващите считат, че вътрешен човек като Браун може да разкрие информация за грабителски съглашения за разпределяне на заеми, само че откакто беше освободен от пандиза, прокурорите към този момент не разполагаха с лостове, които биха могли да употребяват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР