Много от нас се наслаждават на чаша чай всеки ден,

...
Много от нас се наслаждават на чаша чай всеки ден,
Коментари Харесай

Трикът с чай Gardener`s 89p помага на тревата да расте - и скрито възпира плужеци и охлюви

Много от нас се любуват на чаша чай всеки ден, тъй че е хубаво да знаем, че остатъците от пакетчета чай може да са тайната за подкрепяне градината ви цъфти.

Може да сте забелязали слънчева светлина, която стартира да наднича през завесите или щорите ви или вашите растения стартират да поникват; пролетта стартира на следващия ден [20 март].

Мнозина ще се стремят да създадат градините си красиви, само че не е загадка, че растенията, цветята, торовете и другите аксесоари за градината могат да бъдат скъпи – спомагателен разход, от който мнозина не се нуждаят на фона на възходящите разноски за жива рецесия. Добрата вест е, че специалистите споделят, че можете да похарчите по-малко от £1, с цел да помогнете на градината си да пораства и да отблъсне домашните любимци.

Експертът по предпазване на храни в кутия за предпазване Сара Лоусън споделя, че не би трябвало да изхвърляте употребявани пакетчета чай; те са богати на танинова киселина и хранителни субстанции, които могат да подобрят качеството на вашата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР