Много жени се чудят каква е перфектната половинка за един

...
Много жени се чудят каква е перфектната половинка за един
Коментари Харесай

Какво си мислят мъжете, когато се влюбят в жената на живота си

Много дами се чудят каква е съвършената половинка за един мъж, а някои прибягват даже до пластични интервенции, с цел да се приближат до мечтания съгласно тях облик на дамата в мъжките очи. Дали мъжете гледат единствено външността, или търсят освен това пита AdMe.ru и показва отговорите на мъжете на въпроса „ Какво ви накара да се влюбите в жена си? ”:

- Когато я видях за първи път, не я погледнах като другите дами. Всяка мисъл за нея ме накара да се усмихвам.

- След като разбрах, че се усещам благополучен, когато извозвам време с нея, осъзнах, че тя е смисълът на живота ми.

- Тя се засмя на моята глупава смешка и прочетете моите несполучливи стихове и в никакъв случай не сподели нещо неприятно за тях.

- Мислех, че целият ми живот е неуспех. Нямах шанс с родителите, с девойките. Не харесвах по какъв начин наподобявам. Но това лято, безусловно инцидентно, срещнах момичето на фантазиите си. Всичко беше идеално: външен тип, занимания, метод на мислене, два пъти по-млада от мен и преживяваше съвсем всичко за първи път с мен. И това е толкоз мощна мотивация, че единствено за 30 дни съумях да реша всички проблеми в живота си.

- Винаги съм желал да схвана по какъв начин е минал денят й. И в случай че имаше проблем, се притеснявах повече от нея. Тогава осъзнах, че тя е дамата на моя живот.

- Каквото и да ми се случва, постоянно мисля за нея и желая да й го споделя.

- Наскоро излязохме с моя сътрудник и той ми сподели: " Виж каква несимпатична жена ”. В този миг видях, че жена ми идва към мен и ми се усмихва. Втурнах се към нея. И тя бе толкоз сладка, пленителна. Прегърнах я. По-красива на света от нея няма. Колегата ми по този начин се засрами, че дълго време ми се извиняваше. 

- Когато я целунах за първи път, осъзнах, че към този момент не желая да целувам никоя друга.

- Разбрах, че тя е " дамата ", когато съвсем я изгубих. Страдах освен душевен, само че и физически.

- Тя обича живота и преследва фантазиите си, само че постоянно намира време да ми се обади, да ме изслуша и поддържа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР