Много хора може да се заблуждават, че по-скъпата грижа за

...
Много хора може да се заблуждават, че по-скъпата грижа за
Коментари Харесай

„Изглеждам 20 години по-млад от реалната си възраст благодарение на продуктите от супермаркета за 50 пенса“

Много хора може да се заблуждават, че по-скъпата грижа за кожата ще бъде по-ефективна – само че един 73-годишен е живо доказателство, че не е казусът.

В TikTok Кейт Кео с горделивост сподели майка си Джейн, като възкликна, че в никакъв случай не си е слагала ботокс или филър и наподобява на 50-те – и мнозина ще се чудят каква е нейната загадка.

Кейт наричаше майка си „ кралицата на Nivea “, само че Джейн не можеше да благодари единствено на Nivea за безупречното си лице – това беше един сапун Imperial Leather, за който тя сподели, че майка също е употребила.

Две блокчета сапун Imperial Leather могат да бъдат закупени от Sainsbury's единствено за £1,15, което значи, че всяко блокче коства към 60p. Опаковка от четири може да бъде закупена от Savers за £2, което значи, че всяко блокче е 50p.

„ Буквално сапун и Nivea, и имате най-невероятната кожа “, избухна Кейт. Кремът Nivea, който тя употребява, е £1,50 в Amazon и £2,49 от Boots и може да се употребява както върху лицето, по този начин и върху тялото, по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР