Много близки, приятели и колеги на убития край границата младши

...
Много близки, приятели и колеги на убития край границата младши
Коментари Харесай

С почести изпращат младши инспектор Петър Бъчваров в последния му път

Много близки, другари и сътрудници на убития край границата младши контрольор Петър Бъчваров пристигнаха в Елхово, с цел да си вземат последно довиждане с него.

В момента се организира поклонението пред тленните оставки на граничния служител на реда. Посмъртно му се присъжда и Почетния знак на Министерство на вътрешните работи.

По предпочитание на родителите му младши контрольор Петър Бъчваров ще бъде заровен в униформа на " Гранична полиция ".



За да се поклонят пред памета му, в Елхово пристигнаха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и шефът на Групово дело " Гранична полиция " гл. комисар Росица Димитрова.

Хората, които живеят покрай браздата, признават, че живеят в боязън за околните си.

" Ние, майките на граничарите, с тръпка изпращаме синовете си. Не са предпазени, нямат огромни пълномощия и заран ги изпращаме и с тръпка ги чакаме вечерта да се приберат живи и здрави. Страхът сега се ускорява от ден на ден, тъй като групите, минаващите мигранти стават от ден на ден и повече ", признава Величка Кръстева.
Междувременно следствието на убийството продължава. Очакват се резултатите от съдебно-медицинската и балистичната експертизи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР