Мненията на двама експерти в различни области за масовото убийство

...
Мненията на двама експерти в различни области за масовото убийство
Коментари Харесай

Касапницата в Нови Искър: Отмъщение на бит от Неделчо и унижен пред Кети млад мъж или убийство от ревност и любовна страст

Мненията на двама специалисти в разнообразни области за всеобщото ликвидиране в Нови Искър още веднъж развихриха пристрастеностите на коментиращите в мрежата.

Цветеслава Гълъбова, шефът на психиатрична болница „ Св. Иван Рилски”, където е работел синът на Неделчо, 20-годишния Георги, счита че убийството е от пристрастеност и е осъществено от умопобъркан .

Мнението на някогашният началник на Националната полиция военачалник Васил Василев е, че откритата убита и захвърлена в бунар Кети е един от ключовете за разкриването на закононарушението .

Ето част няколко от мненията на читатели на БЛИЦ под тези две информации с мненията на специалистите. Особено завладяващ е „ Някой си”, който непосредствено показва гореща диря към евентуален причинител на жестокото закононарушение.

? 03 Януари 2018, 19:55
Всичко мирише на ревнивост. Най-вероятно дамата е имала извънбрачна(ако може да се приказва по този начин, тъй като и двамата убити са имали предходен брак) връзка. В друго изявление майката на убитото момче споделя, че синът и е погубен с няколко патрона, а бащата на момичето - с над 10. Кети е изкарана на мощ и по-късно и тя е убита. Според мен още веднъж Кети е кръшнала, само че този път любовника е бил умопобъркан. Усетила се е, желала е да се отърве по женски, зарязала го е, а оня е превъртял, взел е оръжието(оръжията) и ги е изпозастрелял. Но всички без нея - нея я е оставил да гледа и да страда, тъй като съгласно него " тя е отговорна за всичко ". Доказателство за яростта му са десетте патрона в тялото на Неделчо. А Кети е трябвало да гледа.

размисли на глас 03 Януари 2018, 20:15
Престъплението е невъзмутимо, имаме 6 натрупа, с голям брой огнестрелни рани. Най-много в телата на бащата и сина му. Извършено е с яд и ненавист, безпощадно. Навръх Нова година, когато фамилиите честват, хората се веселят. Жената е убита настрана, отвън къщата. Възможно е първо нея да са завлекли в гората, или тя да е отишла там на среща, да не се е съгласила с желанието, настояването или настояването на причинителя и да е била убита. След което да е избито и фамилията, тъкмо с ненавист, тъй като примерно тя е отказала да последва причинителя, поради обичаните си хора. Може да е бил някой трайно влюбен психопат-социопат. Може да е бил някогашен ухажор. Нещо някъде се загатваше и за някогашен затворник-любовник. Но някой е бил доста злобен, отритнат и се е почувствал непростимо подценен, с цел да няма нищо за губене и да избие толкоз доста хора, които са му пречели да реализира персоналното си благополучие. От друга страна, като че ли това не е по силите единствено на един човек. А и един човек би позволил доста неточности и би оставил доста следи след себе си. Чисто физически ми е мъчно да си го показва да е осъществена цялата тази кланица единствено от едно лице. Ако са били няколко убийците, може да са били наети или от някой отритнат влюбен или да е наказателна акция от мафиотска конструкция. Доста професионално е като че ли осъществяването, премислено, планувано до минута. Не е осъществено под кратковременен афект или непринудено взето решение. Стрелба, с по 8-10 патрона на мъртвец. Вероятно е имало заглушител. Може кучето да е познавало причинителя и той по тази причина да го е умъртвил, с цел да не го издаде при следствието. Вероятно част от убитите е за да няма живи очевидци, което отново приказва, че лицето може да е познато на фамилията. Ако бяха мафиоти, те биха били с качулки и биха останали анонимни като непознати лица. Само да прибавя, че в случай че бизнеса на фамилията е бил обвързван с тирове /оборудване или транспорт, не разбрах, все едно / само че с тези тирове могат да се придвижват всевъзможни работи, за доста пари, и в случай че те са отказали, или не са били правилни, може по тази причина да е последвал този всеобщ разстрел. Ако въобще е правилно това за тировете и фамилен бизнес, тъй като доколкото излиза наяве се ревизират някакви нефелни и остарели техни компании, което значи, че не се имали кой знае какъв настоящ бизнес. Престъплението е съзнателно, добре планувано, доста брутално, грубо, безпощадно. Да избиеш като кучета една фамилия от 6 души, с голям брой огнестрелни рани, без да им оставиш и капчица вяра за живот, и то на връх Нова година, събрани да честват дружно като едно същинско семейство, има върху какво да мислят престъпните психолози и проверяващите следователи.

почерк 03 Януари 2018, 20:45
само мафиотите избиват по този метод, загледай се в татуса на бащата на рамото на една от фотосите,имал е остарели сметки за почистване,участвал е в схеми и далавери и е обучавал даже сина си в занаята, за жалост лихварите са станали безмилостни...

чуденка 03 Януари 2018, 20:45
Добър образцов разбор и догатки, само че не разбрах за какво ще простреля кучето в случай че го е познавало и по какъв начин то би го издало? Сещам се за някаква логичност, само че аз мисля, че по-скоро е гръмнал кучето, тъй като е лаело или пък не познавайки нрава му е желал да бъде сигурен, че няма да го нападне, въпреки всичко немската овчарка е много интелигентно куче! Мафиотски истории са изцяло изключени съгласно мен, та бабата е на 72 години, а момчето другар на момиченцето е изцяло чужд. При поръчково ликвидиране се следи жертвата за която е платено и в случай че има нежелателен очевидец, то той е инцидентен и не са 5 или 4 индивида.За любовна сага-трилър съм изцяло склонен и евентуално е тъкмо това, даже за няколко милиона няма кой да подреди да се избие всичко дето мърда в една къща, а и в случай че въпросните са измамили някой с милиони, те би трябвало да са познати на цяла Европа, чак такива скрити измамници няма и в крими романите. Дано се разбере по-скоро, само че ми се коства, че при липса на претекст, полицията не е в доста положително въодушевление.

граф Съри 03 Януари 2018, 20:38
Майката на Боби сподели, че е щял да чества с трима другари, само че тъй като родителите не са пускали приятелката му е останал с нея. Те можеха да са живи,ако честваха настрана. Кети е централната фигура, тъй като тя е липсвала от къщата и е убита другаде. Ключов миг е, че Георги е бил извикан от татко си по телефона, поради зародил проблем и е споделил на сътрудниците си, че в случай че не се върне до 30 минути, в никакъв случай няма да се върне....Нещо се е случило, малко преди среднощ и като че ли не е било непредвидена изненада,но не са потърсили помощ....опитали са да решат казуса сами.Кети е отишла на среща или е била отвлечена. Телефоните им тествани ли са с кого са говорили, всеки за последно?! Защото майката на момчето споделя, че неговия е давал заето към среднощ,но тя не е съумяла да се свърже със синът си.

Някой си 03 Януари 2018, 20:43 Търсете мъж на възраст сред 30 и 40 години. Несемеен. От Нови Искър. Живее самичък или с родителите си покрай къщата на убитите. Причината за убийството е скорошно сдърпване сред него и убитият татко, при което те са се засекли с колите и е зародил скандал сред двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това мощно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дни. Извел е дамата принудително от къщата, а не я е умъртвил на място с цел да може да я гледа по какъв начин се е гърчи душевен, връщайки си го за гаврите й, когато е ял пердах от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е обитавал и преди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР