Младата певица Тита си навлече вълна от негативни коментари от

...
Младата певица Тита си навлече вълна от негативни коментари от
Коментари Харесай

Заляха Тита с хейт заради дуета й с Фики

Младата певица Тита си навлече вълна от отрицателни мнения от страна на почитателите си поради втория си поп-фолк план. Някои от меломаните останаха разочаровани от преквалификацията й в лекия род, а други - че пеенето в този жанр не й се отдава.

" Българската музикална сцена имаше потребност от твоята поп музика! Чалгаджии колкото щеш! ", " Изобщо не ми хареса, не е твоя жанр " и " Усети къде е нишата за огромните пари и ти се втурна там, неприятно ", гласят мненията на почитателите й в обществените мрежи.

" Тита е цялостен смут. Сякаш не пее, а вика. Рапът повече й отива " и " Записвате дуети с некадърни певици и песните, въпреки и хубави, отиват в нищото. Това не е ария, която бих слушала повторно ", пишат и почитателите на огромния наследник на Тони Стораро.
свързани новини16701на 13.02.2022
Песента на Антилопата на БГ попа и Фики носи името " Забравяй ме " и събра към 225 хиляди гледания в платформата за видеосподеляне YouTube за два дни време.

Музиката и аранжимента на " Забравяй ме " са дело на Тита и Snowmuzic. Изпълнителката стои и зад текста на парчето с Лора Димитрова. Режисьор и оператор на видеото пък е Иван Димитров-Torex. Продуцент на плана е звукозаписната компания на Криско.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР