Митко Рачков и Мария Игнатова май са орисани да са

...
Митко Рачков и Мария Игнатова май са орисани да са
Коментари Харесай

Сватовник: Халваджиян събира Мария Игнатова и Митко Рачков

Митко Рачков и Мария Игнатова май са орисани да са дружно

Двамата имаха съвсем осемгодишна връзка, след което се разделиха. Така и не стана ясна повода за това, макар че се шушукаше, че комика желае бебе, а Мария отказвала да става отново майка.

След това Димитър Рачков завъртя обич с Анита Димитрова, с която имаха над 25 годишна разлика. Двамата бяха дружно три години, а в този момент тя си взе  мъж милионер от Америка и чака бебе.

Наскоро някогашната плеймейтка и сегашна бизнес дама показа, че Митко Рачков бил „ огромната й обич “, само че и от нея той не стана баща за повторно. Вероятно не тази е била повода за раздялата му с актрисата и водеща Мария Игнатова.

След като останаха сингъл,Рачков и Игнатова стоплиха връзките си. Мария Игнатова е в бракоразвод със брачна половинка си Ивайло Цветков-Нойзи, който натири след поредност от гафове и шофиране добре почерпен. Преди това русокоската постоянно мъкнеше със себе си интелектуалеца, който устояваше, а той заживя наготово, в нейната къща.

След грандиозният край на шоуто за фалшификати „ Като две капки “, което  Рачков водеше с Герасим Георгиев –Геро той разгласи, че става водещ от есента на възродилото се шоу „ Пееш или лъжеш “, като водещи би трябвало да са мъж и жена.

Геро публично ще води друго предаване. Според клюката продуцентът на Мария Игнатова я прави водеща на „ Пееш или лъжеш “ и ги събира още веднъж с Рачков. А по-късно какво следва, единствено времето ще покаже…

Инфо: Хотнюз, Crimesbg.com

 

 

 

Тагове: Ивайло Цветков-Нойзи Митко Рачков Мария Игнатова Рачков и Мария Игнатова Като две капки вода Пееш или лъжеш Халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР