Миска ще седне на стола на Петя Дикова, узна HotArena.

...
Миска ще седне на стола на Петя Дикова, узна HotArena.
Коментари Харесай

Заместничката на Петя Дикова подгласничка на „Мис България“! Поли посещавала логопед заради говорен проблем

Миска ще седне на стола на Петя Дикова, разбра HotArena.

Водещата на „ Култ “ излезе в майчинство и предходната събота за последно води предаването си по Би Ти Ви. От тази седмица мястото й ще заеме нейната кореспондентка Поли Гергушева .

Сексапилната русокоска от дълго време бе спрягана за единствената допустима заместничка на Петя, защото от няколко години прави репортажи в „ Култ “, а атрактивната й визия притегля вниманието. Всъщност Полина ловко е употребила хубостта си, преди да се захване с публицистика. Като тийнейджърка стартира да работи като модел и едвам на 19 години, през 2009, се явява на влиятелния по това време конкурс „ Мис България “ .

Гергушева е измежду главните претендентки за купата и има големи шансове да се окичи с короната. Тя е показана като непретенциозно момиче, което може прелестно да готви и да шие гоблени. По време на състезанието неин наставник е журналистът Мартин Карбовски, който в апела си към хората да гласоподават за русокоската споделя следното: „ Гласувайте за Поли, тъй като тя е най-обикновената от всички претендентки тази година. Майка й е чистачка, татко й работи като защита. Ако Поли не стане Мис, ще би трябвало да се върне назад в квартал „ Надежда “, а множеството девойки от този регион стават обект на журналистически следствия “, написа „ Галерия “.

Речта на Карбовски не съумява да стимулира задоволително гласуващите и Гергушева става трета подгласничка. Първото място е заето от Антония Петрова. Самата Поли споделя, че е удовлетворена от третото място, което е заела.

По времето, когато Поли се явява на състезанието, прави усещане, че има говорен недостатък и не може да споделя вярно „ р “. За да почисти този проблем, е ходила дълго време на логопед. А те несъмнено са дали резултат и към днешна дата русокоската няма никакви проблеми с произнасянето на буквата.

Преди 5 години влиза в Би Ти Ви. Вече имала магистърска степен по публицистика и медии и прочут на практика опит – във вестник „ Стандарт “ и в публицистичното предаване „ Карбовски: Директно “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР