Мишка вместо домашна помощница. Съвестно и методично тя прибира нощем

...
Мишка вместо домашна помощница. Съвестно и методично тя прибира нощем
Коментари Харесай

Мишка разчиства къщата

Мишка вместо домашна помощница. Съвестно и методично тя прибира нощем предмети, разхвърляни денем.

75-годишният фотограф Родни Холбрук от градчето Билт Уелс в Уелс забелязал, че някой мести и подрежда нещата, които той оставя. Затова сложил камера за нощно наблюдение и с удивление видял по какъв начин къщовницата е дребна мишка, която подрежда всяка вечер.

" Първоначално забелязах, че част от храната, която слагах за птиците, попадаше в остарели обувки, които съхранявах в бараката ", споделя той пред Би Би Си.

Холбрук има вяра, че мишката употребява предметите, с цел да крие ядки, и към този момент подредбата работи в нейна изгода.

" Вече не си върша труда да класифицирам, тъй като знам, че мишката ще се погрижи за това ", решава той.



Фотографът признава, че си прави експертименти като оставя разнообразни предмети, с цел да види дали мишката ще се оправи с тях и дали може да ги вдигне.

Холбрук През 2019 година той оказал помощ на другар да настройки камера за нощно записване. Причината - гайки и болтове постоянно се появявали в хранилката за птици. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР