Министерството на вътрешните работи публикува видео и снимки от дома

...
Министерството на вътрешните работи публикува видео и снимки от дома
Коментари Харесай

МВР показа отвътре дома на Баневи СНИМКИ и ВИДЕО

Министерството на вътрешните работи разгласява видео и фотоси от вкъщи на упрекнатите за заграбване и данъчни закононарушения Николай и Евгения Баневи. Двамата бяха арестувани в петък сутринта във френския град Ница.

Кадрите на Министерство на вътрешните работи удостоверяват казаното от зам.-главния прокурор Иван Гешев по-рано през днешния ден, че в имението на фамилията имало голям брой злато и скъпоценности. По неговите думи вратите били толкоз съвременни, че се наложило от Столична дирекция на вътрешните работи да викат отряд " Кобра " за отварянето им. Дори и на спецченгетата били нужни 4 часа, с цел да се оправят със обстановката.

В имението са открити истинските документи за офшорките, благосъстоятелност на семейство, написа dir.bg. " Открити са още злато и диаманти. Парите от източените предприятия са отивали в офшорни зони ", конкретизира Гешев.

" На господин и госпожа Баневи са повдигнати и обвинявания за заграбване и данъчни закононарушения в интервала 2010-2011 година ", заяви на брифинг в София наблюдаващият прокурор по делото Мария Дойчева. Тя добави, че общият размер на присвоеното от семeство Баневи имущество е над 1.5 млн. лв., а общият размер на вредата, нанесена на фиска, е над 500 000 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР