Министерството на правосъдието на Русия в петък оповести съобщава Интерфакс. Сред

...
Министерството на правосъдието на Русия в петък оповести съобщава Интерфакс.
Сред
Коментари Харесай

Русия обяви новите чуждестранни агенти

Министерството на правораздаването на Русия в петък оповести оповестява " Интерфакс ".

Сред тях са журналистът Иля Бер , изданието The Moscow Times, задграничната компания Hidemy.network Ltd., която продава VPN услугата " HideMy.name " и " Екип против изтезанията ".

" Също по този начин въз основа на заявление от лице, възнамеряващо да работи като задграничен сътрудник , М. И. Никандров е включен в регистъра ", се споделя в прессъобщението.

  " Екип против изтезанията " е включена в регистъра на задграничните сътрудници, защото е основана от задграничен сътрудник - Комитет против изтезанията/Team Against Torture.

" В този случай става дума за добросъвестно осъществяване от посоченото лице на условията на закона, открити за лицата, включени в регистъра за разпространяване на известия и материали, предопределени за безграничен брой хора и/или участващи в основаването на сходни известия и материали, и целящи повишение на осведомителната бистрота на тяхната активност ", обясниха от министерството.

Министерството на правораздаването упрекна The Moscow Times в разпространяване на погрешна информация за решенията и политиката на съветските управляващи, дейности за основаване на отрицателен имидж на държавните органи и присъединяване в основаването и разпространяването на материали на задгранични сътрудници до безграничен брой от хора. Изданието се ръководи от задгранични лица и структури , означават от ведомството.
 Проекти за обучение и екология влязоха в съветския лист с задгранични сътрудници
Проекти за обучение и екология влязоха в съветския лист с задгранични сътрудници

Руският лист с задгранични сътрудници продължава да се цялостни

Чуждестранната организация Hidemy.network Ltd., която внедрява VPN услугата " HideMy.name ", е взела участие в разпространяването на известия и материали на задгранични сътрудници до безграничен брой хора, разпространявала е имитации за решенията и политиката на съветските управляващи и е търсила за основаване на отрицателна визия за тях.

Припомняме, че с опозиционери, организации, издания и компании. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР