Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов лично връчи наградата Полицай

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов лично връчи наградата Полицай
Коментари Харесай

Главен инспектор Марио Георгиев от Сливен стана Полицай на годината

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов персонално връчи премията " Полицай на годината ". Тази година оценката отиде в ръцете на основен контрольор Марио Георгиев, който е шеф на бранш, " Противодействие на престъпната престъпност ” в отдел, " Криминална полиция ” при ОДМВР в Сливен.

В тазгодишното издание бяха наградени 4 колектива и са връчени 5 самостоятелни награди, както и 3 награди за цивилен принос. Всички отличени получиха специфична грамота и предметна премия, обезпечени от Министерство на вътрешните работи и фондацията, а на носителите на наградата „ Полицай на годината “ – самостоятелно и групово – купа. Носителят на наградата получи Златна карта от СБА и премия от ИПА-секция България, оповестява Министерство на вътрешните работи.

По време на церемонията Групово дело „ Национална полиция “ провежда и благотворителна галерия на детски рисунки, направени от ученици на Детското полицейско ръководство. Събраните средства ще бъдат предоставени на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

На церемонията участваха професионалното и политическото управление на Министерство на вътрешните работи, шефове на основни и регионални дирекции в министерството, заместник-главният прокурор Мария Павлова, Ловчанският митрополит Гавраил.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР