Министърът на външните работи на Тайланд внезапно подаде оставка в

...
Министърът на външните работи на Тайланд внезапно подаде оставка в
Коментари Харесай

Външният министър на Тайланд подаде оставка, след като беше свален от поста вицепремиер

Министърът на външните работи на Тайланд ненадейно подаде оставка в символ на неодобрение от измененията в кабинета, които го отстраниха като един от вицепремиерите на страната.

Премиерът Срета Thavisin удостовери оставката на Parnpree Bahiddha-Nugara в понеделник, като сподели, че почита решението и че към този момент е почнал да търси заместител.

Г-н Srettha сподели, че е обикновено някои хора да бъдат смутени от преустрояване, добавяйки, че към този момент е изпратил известие до господин Парнприй, като се извинява и му благодари за работата му.


„ За работата му това е в полза на страната, имам вяра, че новият министър ще продължи тези положителни старания “, сподели той, само че не сподели по кое време идващият назначен ще поеме поста.

В неделя, Правителството на господин Срета, което встъпи в служба преди по-малко от година, разгласи първото си разбъркване в кабинета.

Малко по-късно медиите разпространиха документ, за който се твърди, че е писмо за оставка от господин Парнприй, датирано от неделя, в коет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР