Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви, че американските

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви, че американските
Коментари Харесай

Лойд Остин разкри: Освен от Иран Израел е атакуван от Сирия, Ирак и Йемен

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин съобщи, че американските сили са прихванали " десетки ракети и безпилотни летателни апарати на път за Израел " .

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън също удостовери, че всички ирански дронове и ракети са свалени.

В изказване Остин съобщи, че те са били изстреляни от Иран, Ирак, Сирия и Йемен, като добави, че силите на Съединени американски щати остават подготвени да дават поддръжка за защитата на Израел .

Днес за повторно разговарях с израелския министър на защитата Йоав Галант, с цел да потвърдя желязната поддръжка на Съединени американски щати за отбраната на Израел в светлината на невижданата офанзива от иранска територия.

Направихме обзор на изключителните отбранителни ограничения и мощното съдействие , подхванати за да бъде отхвърлена тази иранска офанзива против Израел. "

Американските военни са свалили десетки ирански ракети, ориентирани към Израел, както и безпилотни самолети, оповестиха трима американски чиновници пред организация " Ройтерс ".
 Йордания не пусна иранските дронове да ударят Израел
Йордания не пусна иранските дронове да ударят Израел

Иран заплаши да удари кралството

Двама от чиновниците, които са говорили при изискване за анонимност, са декларирали, че някои от ракетите са били свалени от военноморските сили на Съединени американски щати .

Вестник " Ню Йорк Таймс " цитира двама израелски чиновници, съгласно които Иран е изстрелял общо 185 безпилотни самолета, 36 крилати ракети и 110 ракети земя-земя .
 ISW: Иран копира тактиката на съветските удари против Украйна
ISW: Иран копира тактиката на съветските удари против Украйна

Западните съдружници обаче интензивно помогнаха на Ерусалим

Повечето от изстрелванията са били от Иран, въпреки че дребна част от тях са пристигнали от Ирак и Йемен, оповестяват чиновниците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР