Министърът на отбраната Лойд Остин във вторник се съгласи да

...
Министърът на отбраната Лойд Остин във вторник се съгласи да
Коментари Харесай

Министърът на отбраната Лойд Остин ще свидетелства пред панела на Камарата на представителите относно тайната си хоспитализация

Министърът на защитата Лойд Остин във вторник се съгласи да свидетелства на Капитолийския рид по-късно този месец по отношение на любопитното си решение да скрие диагнозата си рак на простатата и скорошната хоспитализация от Белия дом и чиновници на Пентагона, в това число президента Байдън.

Според голям брой отчети се чака 70-годишният Остин да бъде развълнуван от законодателите в Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите на 29 февруари.

През януари ръководителят на Комитета по въоръжените сили на Камарата на представителите Майк Роджърс (R-Ala.) стартира публично следствие на Конгреса на хоспитализацията на шефа на защитата.

Роджърс изиска „ обстоен доклад “ за болничния престой на Остин и по какъв начин е съобщил за отсъствието си на чиновници на Пентагона и администрацията на Байдън.

Републиканецът от Алабама назова напъните на Остин да скрие приемането му на 1 януари в Националния боен медицински център Уолтър Рийд след затруднения, свързани с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР