Министърът на културата се срещна с представители на Съюза на

...
Министърът на културата се срещна с представители на Съюза на
Коментари Харесай

Боил Банов с пълна подкрепа за българското кино

Министърът на културата се срещна с представители на Съюза на българските кино дейци, на Българска асоциация на кинорежисьорите, Асоциацията на филмовите и телевизионните продуценти, Асоциацията на българските киносалони, самостоятелни продуценти, ИА " Национален кино център ", Комисията по културата и медиите в Народното събрание и други организации. Разговорите бяха във връзка Отвореното писмо от обединената българска кино общественост по отношение на " оферти за промени в плана на Закон за изменение и допълнение на Закона за филмовата промишленост, преди приемането му на второ гласоподаване от Народното събрание ".
По време на диалога бяха изслушани причините на всички заинтригувани страни. Министър Банов заявява цялостната си поддръжка за българската кино колегия и прикани за градивен разговор. Председателят на Съюза на българските кино дейци Милко Лазаров изрази своята увереност в досегашната позиция, изразена в писмото на обединената българска кино общественост. В умозаключение министър Боил Банов прикани спорещите страни в околните дни да проведат среща и да потърсят пътища за реализиране на консенсус в името на идеята - развиване на българското кино.
 Култови изречения от българските филми (II част) Култови изречения от българските филми (II част)
Всеки от нас има обичан бългрски филм и по едно и също време с това и обичана фраза от него. Някои изречения дотам са се запаметили в съ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР