МИНЕАПОЛИС (AP) — Координаторът на защитата на Минесота Джо Роси

...
МИНЕАПОЛИС (AP) — Координаторът на защитата на Минесота Джо Роси
Коментари Харесай

Координаторът на защитата на Минесота Джо Роси напуска същата работа в щата Мичиган, казва източник на AP

МИНЕАПОЛИС (AP) — Координаторът на отбраната на Минесота Джо Роси е приел същата работа в щата Мичиган при новия треньор Джонатан Смит, съгласно човек със познание за преместването.

Човекът удостовери напускането на Роси пред Асошиейтед прес в понеделник. Лицето приказва при изискване за анонимност, защото Мичиган Стейт към момента не е оповестил наемането.

Роси беше в ролята в Минесота повече от пет сезона. Неговата заплата през 2023 година беше 1,1 милиона $ през първата година от тригодишен контракт, който включваше откупуване от 330 000 $, което Роси ще дължи на Минесота за ранното овакантяване.

Мичиган Стейт (4-8) не се класира за игра на купа този сезон. Минесота (5-7) ще играе против Боулинг Грийн в Куик Лейн Боул в Детройт на 26 декември, когато координаторът на бранителите и треньорът на ъглови бранители Ник Монро ще бъде естественото покачване, което да извърши ролята на Роси. Монро е в първата си година в родното си учебно заведение след седем сезона като асистент в Сиракуза....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР