Миналата седмица от Един за друг си тръгнаха Светозар и

...
Миналата седмица от Един за друг си тръгнаха Светозар и
Коментари Харесай

Нарушени правила, разбити сърца и духове във Вилата на любовта на Един за друг

Миналата седмица от " Един за различен " си потеглиха Светозар и Гергана. Останалите двойки във Вилата на любовта обаче трябваше да се подготвят за идната доза игри, които бяха шанса им да поведат в класирането.
 “Един за различен ” с изненадващи обрати и нови страховити игри за двойките във Вилата на любовта
Лепкава слуз, мишки и змии за дамите, и злобни тъщи и данъчни за мъжете в “Един за различен ”

Изненадващи обрати и нови страховити игри в риалитито

Първото самостоятелно седмично предизвикателство бе за мъжете, които трябваше да накарат дамите си да се почувстват обгрижвани като принцеси. Целта на играта бе кавалерите да приготвят и подредят съвършената закуска в леглото за своите половинки, които ги чакаха, до момента в който се излежават комфортно в покоите си.

Всеки от мъжете трябваше да подреди 10 храни и питиета, предполагайки в какъв ред съпругите им биха консумирали всички от тях. За да им е още по-трудно обаче джентълмените бяха вързани с два подготвителни ластика, а през избран интервал от време леглата се отдалечаваха с по няколко метра.

Най-добре със задачата се оправиха Ивана и Ивайло, които означиха 20 от 30 вероятни точки. Поради нарушаване на разпоредбите и подсещане обаче, те бяха глобени с лишаване на половината от точките им, което ги остави отвън най-хубавите пет двойки.

Петте двойки с най-вече съвпадения и надлежно най-хубав резултат съумяха да удвоят предположените суми и доста да усилят седмичните си бюджети. Заради нарушаването на разпоредбите от страна на Ивана и Ивайло, София и брачният партньор ѝ Тихомир завоюваха първото място. Временното класиране пък оглавиха Петър и Галена с бюджет от 6666 лв.. На дъното на класацията останаха Маргарита и Кристиян, които бяха създали и най-голямото съмнение в играта - 2999 лв..

Във втората индивидуална игра основни герои бяха дамите, които още веднъж трябваше да покажат храброст. По-различното този път бе, че нескрито излязоха страховете на мъжете им, а точно - дамите трябваше да преценяват кое деяние от тяхна страна би разрушило сърцето на кавалерите им.

Докато са сложени на платформа, издигната на височина от 10 метра, нежните половинки трябваше да изберат пет евентуални случки и дейности, които биха наранили сътрудниците им най-вече. В тази игра правото на погрешно съмнение беше сведено до най-малко - едвам едно.

Затова и единствено четири двойки съумяха да изпълнят задачата до дъно и да завоюват предположените суми. За Петя играта безспорно бе най-запомняща се, защото тя съумя да преодолее страха си, откакто в предходното тестване, обвързвано с височини, се отхвърли.

На първо място във краткотрайното класиране се оказаха Михаела и Венцислав, а на дъното - Дарина и Денис, които трябваше да преследват наложителна победа в груповото тестване, с цел да не бъдат още веднъж застрашени от елиминация.

В последната седмична игра двойките във Вилата на любовта трябваше да дават отговор на провокативни въпроси и да дават личностни оценки едни за други. Това надлежно докара до размяната на тежки думи и нажежи ситуацията.

Всяка двойка трябваше да отговори на двадесет въпроса, а при всеки правилен отговор и съвпадане между тях, те имаха опцията да пълнят колбата на друга двойка с вода, застрашавайки оставането им в надпреварата.

Ивана и Ивайло се оказаха под прицел от съвсем всички. Те бяха избрани като двойката, която не е модел за подражателство, а държанието на Ивайло по отношение на половинката му бе наказано всеобщо от останалите. Без огромна изненада, двамата бяха първите елиминирани, изправяйки се против Денис и Дарина.

Ивана и Ивайло бяха на крачка от овакантяване на конкуренцията, откакто бяха подкрепени единствено от една двойка по време на номинационния избор. В последния миг обаче те получиха опция да останат във Вилата на любовта. Не и без условия обаче. Оттук нататък те са " духовете " в къщата, защото са лишени от всички привилегии на пълноправни участници, а единствената им задача към този момент е да трансформират мнението и настройките за себе си у своите съквартиранти.

Дали това ще се случи, както и какви ще са идващите занимателни и прочувствени моменти за двойките, следва да разберем.
 “Един за различен ” и новите провокации, спорове, връх и втора изгонена двойка
Конфликти, рискови провокации, връх и още една изгонена двойка в “Един за различен ”

Мъжете търсят отговор на въпроса какво желаят дамите, а дамите преодоляват страховете си

" Един за различен " е в петък, събота и неделя от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР