Миналата година Джон, който живее с деменция, се ожени за

...
Миналата година Джон, който живее с деменция, се ожени за
Коментари Харесай

Чия е къщата все пак? Нарастващият проблем с наследството

Миналата година Джон, който живее с деменция, се ожени за приятелката си Ив. Няколко седмици по-късно той сподели на възрастните си деца.

От сватбата контактите са спорадични. Хелън, една от дъщерите му, споделя, че се тревожи за способността му да взема решения и е „ натъжена от протичащото се. Няма връзка, няма връзка, за която да приказваме, и няма метод да помогнем с грижите му. Последният път, когато видя татко си, „ той беше доста спокоен и изглеждаше много угрижен, огромен контрастност с предходното му обществено и шампанско аз “.

Роднините му бяха предложили да се грижат за Джон – което не беше същинското му име и ние сме прикрили всички имена на фамилиите, които се появяват в тази история - само че Хелън има вяра, че страхът му да бъде болен и самичък е ускорил брака. „ Той разчита на [Ив] за всичко, от обществените си взаимоотношения до медицинските си срещи и храната. “ Това обаче си има цена. „ Сега той е изолиран от приятелства ... Това, което в действителност желаеме, е да подкрепим баща през то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР