Милена, съпругата на убития през 2014 година командос Емил Шарков,

...
Милена, съпругата на убития през 2014 година командос Емил Шарков,
Коментари Харесай

,,Черешката“ при Милена! Жената на убития командос Шарков пуска за първи път камери в дома си

Милена, брачната половинка на убития през 2014 година командос Емил Шарков, ще пусне за първи път ефирен екип в къщата си в полите на Витоша. Носителката на купата „ Мисис България “ е хазаин довечера на предаването „ Черешката на тортата “, предава Марица. Тя ще готви за новия секссимвол на българското кино – Владимир Зомбори, актрисата, която не се плаши от провокации – Анелия Луцинова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват даже в CNN – Диана Радева. Шеф Иван Манчев ще разгласи спечелилия в петък.
Пътешествие с вино и храна през разнообразни елементи на България чака феновете довечера, квалифицирано е от Милена Шаркова. Носителката на купата „ Мисис България “ ще вкара в менюто си доста истински хрумвания, а в амбициозното готвене ще й оказва помощ нейната щерка. Представянето на домакинята ще смае компанията. На финала родопска гайда ще огласи вечерята.
Милена пуска екипа си в къщата, която населяват с предприемачът Лъчо, шеф на голяма компания с над 3000 служителя. Самата дама също е сполучлив управител в региона на маркетинга. В изявленията хубавицата признава, че тъкмо работата я вади от кошмара след убийството на баретата Емил Шарков в Лясковец през 2014 година.
Командирът на отряд е убит от локален гражданин, барикадирал се с пушки вкъщи. В момента стрелецът е в пандиза доживот. Трагедията води до разтърсвания в службите и в цялата страна. Години по-късно фамилията осъжда България в Страсбург, като на Милена, щерка й и майката на Емил са присъдени алегорично по 8000 евро. Красавицата резервира семейството Шаркова. 4 години след гибелта се срещна с Лъчо и двамата не крият връзката си през обществото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР