Мила Робeрт, която е сред участниците в танцовото състезание Денсинг

...
Мила Робeрт, която е сред участниците в танцовото състезание Денсинг
Коментари Харесай

Потресаващо! Мила Робeрт от Денсинг старс“ едва избутала гимназията

Мила Робeрт, която е измежду участниците в танцовото съревнование „ Денсинг старс ”, приключила гимназия с кански старания. Всъщност, е същинско знамение, че е съумяла, тъй като оценките ѝ били все ниски, а последните две години съвсем не се вясвала в часовете.

Голям напън за 27-годишната певица било и да се дипломира в НАТФИЗ. Не поради това обаче тя не играе нито в театъра, нито в малкия екран и в киното, въпреки че преди време се чу за нейна роля в късометражен филм.

Мила, която въпреки всичко е представяна и като актриса, не страда от пропуснати шансове в тази специалност, тъй като задачите ѝ постоянно са били свързани с музиката. Малко се знае, че тя е и много надарен художник с към този момент три осъществени изложения и десетки продадени картини, а в „ Денсинг Старс ” като нищо би отвяла конкуренцията, тъй като има солидна подготовка след едногодишни тренировки. Мила сподели някои от уменията си на стълб в последния си клип „ Казино ”.

„ В учебно заведение беше много тегаво. Най-високата ми оценка изкарана почтено беше 4. Едва връзвах 3 ”, признавала е Мила, която е щерка на писателката, сценарист и певица Ваня Щерева от брака ѝ с баскетболиста Роберт Гергов.

Младата артистка е споделяла още, че поради ниските ѝ резултати в учебно заведение, родителите ѝ почнали да водят на психолог.

Оказало се, че на девойката ѝ е ужасно скучно в часовете и за това учението не ѝ върви. Сигурно, казвала е Мила, има късметлии, които са попаднали на готини учители, само че тя не била измежду тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР