Микаел Гранлунд вкара 37 секунди след началото на продължението и

...
Микаел Гранлунд вкара 37 секунди след началото на продължението и
Коментари Харесай

Сан Хосе заличи изоставане от четири гола и победи Детройт след продължение

Микаел Гранлунд вкара 37 секунди след началото на продължението и Сан Хосе Шаркс заличи пасив от четири гола за победа с 6:5 като посетител на Детройт Ред Уингс в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Сан Хосе губеше с 0:4 във втората третина след четири попадения за Детройт в границите на 4:35 минути, само че Шаркс дадоха отговор с четири шайби от своя страна до края на частта. Детройт поведе още веднъж 6:40 минути преди края на мача с гол на Дилан Ларкин, само че Сан Хосе извади вратаря за спомагателен нападател и съумя да изравни посредством Томаш Хертл 89 секунди преди сирената.

Нико Щурм и Хертл означиха по два гола за Шаркс, които завоюваха втори следващ мач след продължение. Михаел Расмусен вкара два пъти за Детройт, а останалите три бяха дело на Клим Костин, Лукас Реймонд и Ларкин.

Рууп Хинтц вкара два пъти в последната третина и Далас Старс спря серия от две провали с 5:4 против Вашингтон Кепитълс след дузпи. Тайлър Сегин и Мейсън Марчмънт също се разписаха за Старс, които изоставаха с гол в три обособени случая.

Скот Уеджууд направи три спасявания при дузпите, а Джейсън Робъртсън вкара единствения гол за триумфа.

Роденият в България съветски национал Александър Георгиев отрази 24 удара за Колорадо Аваланч, който отстъпи с 2:4 на Уинипег Джетс в различен мач от постоянния сезон. Кайл Конър го преодоля два пъти, а Джош Морисей и Адам Лоури също се разписаха за триумфа на Джетс.

Точни за Колорадо бяха Нейтън Маккинън и Йоел Кивиранта.

Куентън Байфийлд вкара два гола и подаде за още един, а Кам Талбът избави 24 удара при победа Лос Анджелис Кингс с 4:0 против Монреал Канейдиънс. Това бе 11-и следващ триумф като посетител за Лос Анджелис, което е нов връх на старта на сезон.

Анже Копитар записа три асистенции, а Тревър Муур вкара един гол и двамата продължиха сериите си от мачове с точки в гостувания до 11 за всеки. Те са едвам втората двойка играчи в историята на НХЛ с сходно достижение, присъединявайки се към членовете на " Залата на славата " Уейн Грецки и Яри Кури (12 следващи мача през 1984/1985 с Едмънтън Ойлърс).

Дрю Даути вкара в трети следващ мач и записа асистенция за Кингс, които изпревариха състава на Бъфало от 2006/2007 в класацията за следващи победи в гостувания на старта на постоянен сезон./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР