Михаела Тодорова има една мечта – да ремонтира дупарата. Е,

...
Михаела Тодорова има една мечта – да ремонтира дупарата. Е,
Коментари Харесай

Без бельо и с целулит? Плеймейтката Михаела Тодорова втрещи със снимка

Михаела Тодорова има една фантазия – да ремонтира дупарата. Е, най-малко по този начин показа самата тя преди време, а почитателите ѝ сигурно ще са удовлетворени от гледката. Плеймейтката обаче постна нова фотография в Instagram и някои консуматори означиха, че инфлуенсърката имала целулит.

Ние не виждаме толкоз огромно количество целулит, само че пък други консуматори считат, че Михаела се е разходила и без долни дрехи. Истината е, че под супер късата поличка може да има невидимо долни дрехи, което да основава илюзията, че липсва. VIP мацка като Михаела не би тръгнала без долни дрехи по улиците на София, а и в този мраз се съмняваме, че би си го предизвикала.

Виж още: Защо българското Барби Андреа не може да живее без вода, еликсир за устни и ASMR видеа?

Плеймейтката напоследък не е супер дейна в обществените мрежи, само че в края на предходната година описа, че желае и да се опитва като певица. В лейбъла на Галин няма да откри място, в този на Меди – също. За другите продуценти не сме сигурни, само че Михаела може и да си е сама шефка. Дано има сериозен тил, че не се става елементарно фолк принцеса без спонсор.

Виж още: Дни преди делото - какво демонстрираха Джулката и Илиян до момента след раздялата

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР