Михаела Страчан имаше жив червей, живеещ в нея в продължение

...
Михаела Страчан имаше жив червей, живеещ в нея в продължение
Коментари Харесай

Михаела Страчан имаше червей, живеещ в нея в продължение на месеци, след като случайно яде животински изпражнения

Михаела Страчан имаше жив червей, живеещ в нея в продължение на шест месеца, откакто тя изяде скотски изпражнения по простъпка.

Появява се на Разпуснати дами този следобяд, 58-годишната водеща на дивата природа, описа насълзената история и напусна панела, превивайки се от смут, откакто описа в детайли по какъв начин е поглъщала изпражнения, до момента в който е обядвала. Любителката на природата, която беше диагностицирана с рак на гърдата през 2014 година, се сблъска и с други борби за здравето.

Зрителите бяха оставени да се гърчат, когато Михаела им сподели: „ Хората ще си помислят, че тази история е ужасна. По това време работех доста в зоологически градини и не си измих ръцете вярно и тогава на сандвич. В последна сметка получих червей в себе си и под кожата си.

„ Можеше да го видиш. Сърбях и тогава можехте да видите по какъв начин този червей се движи под кожата ми. Много се привързах към този червей - безусловно! Дадох му име, Уилям Червея. И той към момента е там шест месеца по-късно. Не ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР