Мигновеното отмъщение на ядосан клиент в бръснарница попадна на видео.Случката

...
Мигновеното отмъщение на ядосан клиент в бръснарница попадна на видео.Случката
Коментари Харесай

Бесен турист отмъсти на фризьор, посегна му ВИДЕО

Мигновеното възмездие на сърдит клиент в бръснарница попадна на видео.

Случката е от салона Salute Barbershop в Патая, Тайланд. Там рускоговорящ екскурзиант обръснал част от косата на фризьора, който не съумял да му направи мечтаната прическа.

Той влезнал в салона, желаейки характерна прическа, само че не приказвал британски свободно, по тази причина употребява жестове с ръце, с цел да изясни какво желае, написа Metro.

Но когато видял в огледалото неприятния резултат, изпаднал а в припадък на гняв и отрязал част от кичурите на бръснаря.

Клиентът е сниман да удря с юмруци по масата, плашейки личния състав и клиентите, преди да продължи да ругае 32-годишния Суфачай.



След това мъжът сграбчи машинка за подкастряне и с ловки придвижвания отрязал част от косата чиновник. После излязъл от обекта, без да заплати за услугата. Суфачай съобщил за случая в полицейското ръководство на град Патая и дал записа от камерите за видеонаблюдение като доказателство.

Сега той се надява да получи опрощение от разгорещения мъж, считан за един от многото, наводнили Тайланд, с цел да избегнат наборната работа за войната в Украйна.

" Не отвърнах, само че се почувствах сърдит. Помислих за няколко евентуални последици, в случай че отвърна на удара. Страхувах се да не се сблъскам със правосъдни последствия или да не изгубя работата си. Затова избрах да не върша нищо

„ Аз съм бръснар от седем години, само че за първи път някой се отнася с такова пренебрежение към мен. Искам да ми се извини ", разяснява той.

Суфачай добави, че е съумял да научи адреса на екскурзианта от собствен другар, само че е разкрил, че мъжът към този момент се е изнесъл. Той сподели, че не е ясно дали мъжът към момента е в Тайланд.

Заради случая мъжът обръснал цялата си глава.

Превод: GlasNews.bg



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР