Microsoft разшири офертата на част от своя базиран в Китай

...
Microsoft разшири офертата на част от своя базиран в Китай
Коментари Харесай

Microsoft предлага на служителите си да се преместят от Китай

Microsoft разшири офертата на част от своя основан в Китай личен състав да се реалокират отвън страната, защото напрежението сред Пекин и Вашингтон нараства по отношение на сензитивната технология, в това число изкуствения разсъдък.

Софтуерният колос „ показа незадължителна опция за вътрешен трансфер с подгрупа чиновници “, съгласно представител на компанията в четвъртък, добавяйки, че Microsoft „ ще продължи да работи в [Китай] и други пазари, където присъстваме “.

Офертата за пренасяне идва, когато Вашингтон стяга контрола върху износа на технологии, в това число съвременни полупроводници, заради опасения за националната сигурност. Правителството на Съединени американски щати също по този начин показва възходяща угриженост по отношение на опцията задгранични участници да употребяват ИИ „ за нездравословни цели “.

Администрацията на Байдън през януари предложи нови правила, които изискват американските облачни компании да разкриват по кое време задгранични участници образоват най-мощните AI модели, употребявайки техните сист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР