Мейджър лийг бейзбол отхвърли предложение за около 150 милиона долара

...
Мейджър лийг бейзбол отхвърли предложение за около 150 милиона долара
Коментари Харесай

Мейджър лийг бейзбол отхвърли предложението на Amazon за 150 милиона долара за спасяване на фалиралия Diamond Sports: източници

Мейджър лийг бейзбол отхвърли предложение за към 150 милиона $ избавителна линия, удължена от Amazon до най-голямата районна спортна мрежа в нацията, защото тя тъне в фалит, The Post е научил.

Diamond Sports, дъщерно сдружение на Sinclair Broadcasting, подаде молба за отбрана по Глава 11 предишния март, защото пейзажът за RSN продължава да страда от сеизмични промени заради отрязване на кабела и следваща загуба на доходи от реклама, както The Post заяви по-рано.

Amazon се опита да се притече на помощ на Diamond предишния месец, като предложи да влага към 150 милиона $ в компанията и да поеме стрийминг предаванията за 11-те бейзболни тима, които носи, в това число първенците от Световните серии Тексас Рейнджърс, Атланта Брейвс и Сейнт Луис Кардинали, сподели източник, непосредствен до обстановката, пред The ​​Post.

Въпреки това, комисарят на МЛБ Роб Манфред анулира предлагането преди чуване за фалит, планувано за сряда, сподели вътрешният източник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР