Метрополитен полицейски служител Пери Латууд, който манипулира и погрешно арестува

...
Метрополитен полицейски служител Пери Латууд, който манипулира и погрешно арестува
Коментари Харесай

Срещна полицейски служител, виновен след „манипулиране“ и погрешно арестуване на жена заради автобусен билет

Метрополитен полицейски чиновник Пери Латууд, който манипулира и неправилно арестува жена за укриване на автобусен билет пред дребния й наследник, е приет за отговорен в нахлуване в Уестминстърския магистратски съд.

Заместник-старши областен арбитър Тан Икрам сподели, че „ не е належащо да се хване ръката на дамата, да се арестува и да й се сложат белезници “.

„ Нямаше рационални учредения да се допуска, че е бил нужен арест ", добави съдията. „ Полицаят позволи неточност в преценката и реагира прекомерно доста. “

Джоселин Агиеманг беше нападната пред дребния си наследник от PC Lathwood, 50, и остана със синини по ръката. При ареста, осъществен на 21 юли предходната година в Кройдън, южен Лондон, служителите на реда поискали от Агиеманг да показа билета си, когато напуснала рейса.

Магистратският съд на Лондон разбра, че служителите на реда помагали на инспекторите по билети в рейса в Кройдън по това време. Пол Джарвис, обвинител, сподели, че госпожа Агиеманг е оставяла сина си в къщата на майка си, пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР