Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър беше глобен с 11

...
Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър беше глобен с 11
Коментари Харесай

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър научава наказание за странно изказване на сандвич срещу линейния съдия

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър беше санкциониран с 11 500 английски лири за изявленията си против съдиите след загубата на неговия тим с 3-2 против Кристъл Палас предишния месец.

Уайлдър осъди представянето на рефера Тони Харингтън като " неуместно " и също по този начин се прицели в арбитър на линията за ястие на сандвич на среща след мача. 56-годишният състезател беше ослепителен, откакто вратарят на Блейдс Иро Гърбич беше заставен да излезе със разтърсване след конфликт с нападателя на Палас Жан Филип-Матета.

Говорейки след мача, Уайлдър сподели: „ Това е следващото неуместно показване от страна на рефера. Казаха ми от арбитър от Висшата лига, който е толкоз почтен, колкото и денят да е дълъг, „ Пригответе се, тъй като всеки стеснен решението ще бъде срещу вас, всеки 50-50 ще бъде срещу вас.

„ Но няма просто да мина под радара и да не кажа нищо. Бях при рефера и му споделих това. Един от помощниците му ядеше сандвич по това време, което съгласно мен беше цялостна липса на почитание. Надяваме се, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР