Мениджърът на ресторанта ми се изсмя в лицето“, разказва Амбър

...
Мениджърът на ресторанта ми се изсмя в лицето“, разказва Амбър
Коментари Харесай

Американка пропищя от сметката на Миконос: 520 евро за два коктейла и „отвратителен калмар“


„ Мениджърът на ресторанта ми се изсмя в лицето “, споделя Амбър Пейс, която се зарича повече да не стъпи на известния гръцкия остров

Сметка за рибай стекове на стойност 600 лева в ресторант на родното Черноморие разбуни духовете в разгара на сезона. На американската туристка Амбър Пейс обаче най-вероятно щеше да ѝ се стори идеална, на фона на нейната „ насълзяваща очите “ сметка от 520 евро (над 1000 лева.) за два коктейла и две порции морски блага, заяви английският „ Sun ”.

Гневната 25-годишна туристка жигосах ресторанта „ DK Oyster “ на Миконос като „ лъжлив “ и се зарече в никакъв случай повече да не се връща там. Помощник-мениджърът от Ню Йорк била на воаяж по гръцките острови Санторини, Крит и Миконос с приятеля си Обри през май.

На ресторанта попаднали инцидентно, виждайки че имат право на безвъзмездни шезлонги, в случай че си поръчат от менюто. Поръчали си две питиета – Ягодово дайкири и Пина Колада, и две мезенца. Направо не повярвали на очите си, виждайки сумата 520 евро.

Амбър споделя пред „ The Sun “ какво е пишело в менюто и акцентира, че с приятеля ѝ въобще не схванали какво значи „ на грамаж “: „ 20 евро за пържените калмари, които аз взех. А моят другар взе крачета от кралски рак, за които пишеше 32 евро. Казах на сервитьора три пъти „ апелирам, уверете се, калмарът че е този от 20 евро, не желая нищо повече от това “ и той продължаваше да споделя, че схваща. Получихме храната си и беше отвратителна. Още преди да знаем цените. Моите пържени калмари бяха гумени и нямаха усет, а ракът на моя другар беше супер солен. Когато на сметката видяхме 98 евро за пържени калмари и 185 евро за крайници от кралски рак… не знам по какъв начин не избухнахме “.

Реално меню с коктейли двойката не вижда – единствено сервитьорът им изброява какви питиета оферират, които също в последна сметка се оказват доста по-скъпи от естествените цени по 110-120 евро за един. На възраженията на младата двойка, че са си поръчали на цените в менюто, сервитьорът дал отговор, че донесеното им е било по-голям грамаж.

Бесни, те взеха решение да се върнат на мястото на идващия ден и да приказват с мениджъра, само че си тръгнали разочаровани, тъй като им се подиграли, че не са чело по-внимателно менюто.

„ Той беше напряко недодялан и реагира като че ли е имал тези проблеми и преди, тъй че това не го впечатли. Той в действителност ни сподели, че ние сме отговорни, че не сме прочели вярно менюто. Той се изсмя в лицето ни и не направи нищо по въпроса. Ужасно прекарване и това място носи неприятно име на Миконос. Потърсихме мнения за мястото след всичко това се оказа, че има предупредителни флагчета против него на всички туристически уеб страници, тъй като са известни с това, че обират туристите. Никога повече не желая да стъпвам в Миконос поради това прекарване “, споделя Амбър.

Оказва се, че това е следващ сходен случай в същото заведение.

Наскоро британец споделя, че е платил 425 евро за две бири, две текили и дребна порция скариди. През юни двойка получила 700 евро сметка за две смутита и паста с омар, която се оказва малко количество спагети и цялостен омар върху тях.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР