Мениджърът на Челси Антонио Конте вече гледа към 1/8-финала в

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте вече гледа към 1/8-финала в
Коментари Харесай

Конте: Следващият ни съперник няма да е доволен да се падне срещу нас

Мениджърът на Челси Антонио Конте към този момент гледа към 1/8-финала в Шампионската лига. Снощи " сините " се добраха единствено до тъждество 1:1 в семейството си на Атлетико Мадрид, само че даже и този резултат им бе задоволителен, с цел да завършат на първата позиция в своята група " С ". Според Конте, идващият противник на лондончани няма да е по никакъв начин удовлетворен, че би трябвало да се изправи против тях.

" Нормално е, когато се класираш на 1/8-финал, да очакваш среща с най-хубавите тимове в шампионата. Това ще дефинира жребият. След него ще знаем идващия ни противник. Смятам, че никой няма да е удовлетворен да се падне против нас ", съобщи Конте.

Наставникът разяснява и представянето на неговите играчи в срещата с " Дюшекчиите ".

" Опитахме да играем нашата игра и да спечелим. Още от началото опитахме да притиснем противника, който е доста добър тим. Създадохе доста положения за гол. Вкараха ни много необичайно попадение след корнер, само че съм удовлетворен от представянето на моите играчи. Когато си играл по този метод и си основал толкоз положения, би трябвало да си удовлетворен. Особено против толкоз мощен противник ", добави италианецът.

Шампионска Лига 6 кръг, вторник 5 декември  Челси 1:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР