Мексиканска сватба завърши катастрофално, когато над 100 гости бяха поразени

...
Мексиканска сватба завърши катастрофално, когато над 100 гости бяха поразени
Коментари Харесай

Масово повръщане развали сватбата, тъй като повече от 100 гости бяха отровени от гъби в четиристепенно хранене

Мексиканска женитба приключи пагубно, когато над 100 посетители бяха изумени от болки в стомаха и повръщане, откакто ядоха отровни гъби.

Пищният банкет в банкетната зала Jardín La Estancia в Куернавака, южно от Мексико Сити, приключи в безпорядък, защото голям брой посетители се разболяха след хранене с четири ястия. Видеоклипове на бедствието демонстрират посетители, облечени в своите облекла, прегърбени от болежка, като страдащите се оплакват от стомашни конвулсии, гадене, повръщане, диария и зашеметяване.

Свидетели и присъстващи спекулират, че повода за всеобщото заболяване гъбите бяха сервирани като част от сватбената вечеря, която беше приготвена от външна кетъринг компания. Докато на мъжете и дамите се предполагаше, че са сервирани разнообразни ястия на събитието, хората и от двете групи се разболяха.

Бяха извикани коли за спешна помощ и видеозаписите демонстрират парамедици, които се грижат за гостите на мястото на случая, отвеждайки мнозина в болница за по-нататъшно лекуване, както се оповестява от M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР