Международният шах може да се насочи към индийска епоха, която

...
Международният шах може да се насочи към индийска епоха, която
Коментари Харесай

Световният шах навлиза в индийската епоха, когато Гукеш, на 17, се изправя срещу Динг 

Международният шах може да се насочи към индийска ера, която да подхожда на господството на Съветския съюз през 20-ти век. Победата на Gukesh Dommaraju в Candidates предходната седмица в Торонто има капацитета да провокира взрив в нация, където в сърцето на Ченай и Тамил Наду играта на закрито към този момент е благонадежден противник на крикета.

Когато Гукеш дойде назад в Ченай след дългия полет от Торонто, беше 3 сутринта, само че към момента имаше стотици почитатели на летището, до момента в който той беше облечен с гирлянди и даде спонтанна конференция. Поздравления пристигнаха от министър-председателя на Индия, Нарендра Моди, и от играча на крикет, Сачин Тендулкар.

Гукеш има личността и наподобява да се трансформира в медиен воин. Артикулиран и равен, той достави правилните звукови фрагменти на очакващата аудитория, когато сподели: „ Където и да играя, задачата е да съм съсредоточен и да печеля мача. Динг е мощен състезател, само че съм изцяло уверен, че мога да го победя. Ще се приготвя добре за него. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР