Международната футболна асоциация (ФИФА) отмени наказанието на федерацията на Тринидад

...
Международната футболна асоциация (ФИФА) отмени наказанието на федерацията на Тринидад
Коментари Харесай

ФИФА отмени наказанието на Тринидад и Тобаго

Международната футболна асоциация (ФИФА) анулира наказването на федерацията на Тринидад и Тобаго, наложено през септември поради опита на ТТФА да апелира в локален съд организирането на комисия за краткотрайното й ръководство. Според законите на ФИФА, това би трябвало да се случи в Спортния трибунал (КАС).

" След като взе поради последното решение на Апелативния съд на Тринидад и Тобаго и изявеното предпочитание от страна на членове на ТТФА да отдръпват претенциите си да работят от името на съюза, Съветът на ФИФА реши да анулира наказването на ТТФА с днешна дата ", оповестяват от управителния орган.

" Това значи, че ТТФА е с възобновени права и всички национални и клубни тимове могат отново да играят в интернационалните мачове ".

Диспутът сред двете организации стартира през месец март, откакто ФИФА разпусна Изпълнителния комитет на ТТФА. Тогава международната централа даде ръководството в ръцете на комитет за нормализация, откакто заключи, че някогашните ръководители на ТТФА са направили поредност дейности в ущърб на организацията. По това време решението на ФИФА срещна опозиция от страна на президента на локалния футбол Уилям Уолъс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР