Международната фармацевтична компания Bayer има нов управител за България. Начело

...
Международната фармацевтична компания Bayer има нов управител за България. Начело
Коментари Харесай

Байер България има нов управител и търговски директор

Международната фармацевтична компания Bayer има нов шеф за България. Начело на дъщерното сдружение " Байер България " ЕООД от началото на юли застава Люба Паунова, която ще бъде шеф на компанията. Успоредно с това тя ще съчевата и досегашната си позиция на началник " Човешки запаси " за групата с изключение на у нас и в Румъния и Молдова.

Заедно с това Хорхе Левинсон става търговски шеф " Фармацевтични артикули " за България, която ще съчетава с актуалната си съща позиция за Румъния и Молдова.

" Досегашният търговски шеф " Фармацевтични артикули " и шеф на " Байер България " Екатерина Карпузова продължава професионалното си развиване в " Байер Фармацевтични артикули " на позиция управител бизнес интервенции и нововъведения за район Източна Европа, Близкия Изток и Африка, основана в Базел, Щвейцария ", показват в публично известие в компанията.

Люба Паунова става част от екипа на компанията през 2015 година като началник " Човешки запаси " за групата страни Румъния, България и Молдова. Преди това е заемала управителни позиции в областта на човешките запаси в " Алфа Финанс Холдинг " и " Юробанк И ЕФ Джи България ". Люба има магистърска степен по " Стратегическо ръководство " от Софийския университет и е член на Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Хорхе Левинсън стартира кариерата си във фармацевтичната промишленост през 2005 година в Bayer Испания. По време на 16-те години в компанията е заемал управителни позиции в разнообразни страни, в това число Украйна, Мароко, Иран и Германия. Хорхе има тапия по " Бизнес администрация и компютърни системи " и магистърска степен по " Управление на веригата за доставки и маркетинг ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР