Механик намери 8-метрова боа под капака на кола, която ремонтираше.

...
Механик намери 8-метрова боа под капака на кола, която ремонтираше.
Коментари Харесай

Механик намери 8-метрова боа под капака на кола

Механик откри 8-метрова боа под капака на кола, която ремонтираше. Змията се е заклещила и заплела в мотора на автомобила в Мъртъл Бийч, Съединени американски щати, написа Би Би Си.

Змията е била дълга над 1,2 метра

Служителите на Beach Automotive били шокирани, когато Ръсел Кавендър, прочут като „ преследвача на змии “, се отзовал, с цел да извади боата албинос. На него обаче му било за първи път да отстранява боа от кола.

„ Намирал съм доста много неща под капака на коли. Посуми, катерици, плъхове и няколко змии, само че в никакъв случай 8-метрова боа албинос “, споделя той в обява във Facebook.

Колата е била докарана за ремонт и евакуиране от приложимост.

„ Отворих капака, видях това огромно нещо, което лежеше отсреща ми, даже не знаех какво е. Мислех, че е чорап за попиване на масло. След това си споделих: „ Не, това е змия “. После я побутнах, тя се раздвижи и си споделих: „ Това нещо е живо “, споделя механикът Тони Гали.

Змиите са били мощно изтощени, допуска се, че са ихвърлени домашни любимци

По думите му змията е била последното нещо, което е очаквал да види, когато е погледнал под капака. Това обаче се оказва не просто някаква змия, а 8-метрова боа албинос - тип, който не се среща в Южна Каролина.

„ Радвам се, че имаше монтьор там, тъй като той трябваше да извади няколко елементи, с цел да мога аз да извадя змията . Тя излезе доста по-лесно, в сравнение с мислех. Ако искаше да се вклини в избрана част на този мотор, това щеше да отнеме доста време “, сподели „ преследвачът на змии “ Кавендер.

Дилян Георгиев хваща, снима и пуска назад в природата влечугите

Макар че боата не е отровна, Кавендър споделя, че ухапванията ѝ са доста мощни и по тази причина се радва, че е бил извикан да я извади.

„ Ако ви ухапе тази змия, е рисково. Може да имате шевове и тежки пострадвания. Тя наподобява много спокойна, само че не можеш да се довериш на боа ", добавя той.

Според него змията евентуално се е промъкнала в мотора, с цел да се стопли. По думите му евентуално е била нечий домакински любим, за който не са се грижили добре, защото има бръчки по тялото и е с ниско тегло.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР