Меган Маркъл се завръща в света на бизнеса с нов

...
Меган Маркъл се завръща в света на бизнеса с нов
Коментари Харесай

Изненада! Меган Маркъл се завръща в Холивуд

Меган Маркъл се завръща в света на бизнеса с нов екип.

Източници на изданието " Us Weekly " обявиха, че херцогинята на Съсекс " възнамерявала холивудско завръщане с нов екип, който към този момент разработвал тактика за партньорство с най-големите медии. "
-->
По техни думи Маркъл е влезнала в контакт и с режисьори на документални филми, както и фешън къщи. " Все още няма нищо контрактувано, само че тя и Хари желаят да подчертават върху значими проблеми посредством документални поредици и да привлекат вниманието, с цел да набират средства ", изясни още осведоменото лице, написа " Дир ".

Припомняме, че в края на лятото изданието " Page Six " заяви, че Меган има упоритост да се завърне под светлината на прожекторите. По тяхна информация тя била прекарала цяло лято в обмисляне по какъв начин би могла да печели от аудиторията. Медията също по този начин разкри, че брачната половинка на принц Хари е подписала контракт с холивудска организация, която да я трансформира в " мощен състезател в промишлеността " още през април.

Според изданието някогашната актриса има упования да завоюва милиони от договорката, по която се е работило месеци преди оповестяването ѝ. " Агенцията ще се концентрира върху построяването на нейните бизнес инициативи, в това число телевизионни продукции, партньорства с марки и други ", заяви преди време компанията в Twitter.

" Въпреки че е актриса, тук не става въпрос за филми или сериали, в които да взе участие, а за основаване на планове, които да продуцира ", разяснява тогава източник пред " Page Six ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР